top of page
Zoeken

Heb jij het ook altijd koud als je thuis aan het werk bent achter je computer?

Heb jij jouw ideale thuiswerkoutfit al gevonden?


Want thuiswerken blijft nog altijd de norm ook al zijn we gelukkig stilaan op weg naar een iets normalere toestand.


Maar van lang stil zitten achter je bureau krijg je het soms wel wat koud. En misschien zet je de verwarming nu ook een wel een graadje lager met die steeds stijgende energieprijzen.


Ik geef je graag een paar stijlvolle oplossingen om het thuis lekker warm te houden!

Want zeg nu zelf, als je je mooi en comfortabel aankleedt, voel je je automatisch beter en ben je meer gemotiveerd, niet?
Wat is er makkelijker dan een mooie cape over je schouders draperen om jezelf lekker warm te houden? En ze is al even snel weer uitgedaan als het toch even terug wat te warm is.


Of wat dacht je van een kort jasje met brede kimono mouwen? Ook snel aan en uitgetrokken en er kan makkelijk nog een warme trui onder.
Hou je liever van lekker warm breigoed? Kom dan eens kijken naar de mooie cardigans en truien van Ramona C. Super zacht en verkrijgbaar in mooie tijdloze kleuren.
Extra bonus: je krijgt het niet alleen lekker warm, je komt ook nog eens super stijlvol voor de dag tijdens die online meetings!

Wat wil een mens nog meer?


Kies een kleurencombinatie die mooi aansluit bij de kleding die je al in je kast hebt hangen. Zo kan je eindeloos combineren.


Laat me even weten wat jouw favoriete thuiswerk kleding is.


Kom gerust eens langs in de showroom. Ik help je met veel plezier de juiste keuze maken. De koffie staat klaar!


Liefs en tot gauw!

Eva

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page