top of page
Zoeken
  • info0618729

Designed by EVA made by you

Ik ben Eva, ontwerper en maker van tijdloze en duurzame dameskleding en accessoires.


Dit jaar maak ik het mijn missie om al mijn stoffen die ik nog in mijn atelier heb op te gebruiken. Ook de kleine stukjes die over zijn na het knippen van een kledingstuk wil ik verwerken. Ik maak er deze Liverpool Street riemen mee.


Eva Schalckens / collage riemen Liverpool Street zomer


Een tweede missie is ook om mijn kleding toegankelijker te maken voor een groter publiek. Aan handgemaakte stukken hangt namelijk ook een prijskaartje. Een riem kost bijvoorbeeld 159€. Dit komt omdat er zo’n 3 uur werk aan is voordat zo’n riem klaar is.


Dit wil ik onder andere vanaf nu doen door ook workshops aan te bieden - DESIGNED BY EVA MADE BY YOU.


Zo maak jij jouw eigen designerstuk aan een betaalbare prijs.


Ik voorzie de stoffen en het benodigde materiaal. Jij brengt enkel je naaimachine, een spoel en naalden mee.


De eerste workshop staat gepland op zaterdag 13 april van 10u tot 13u in mijn atelier te Sinaai.

Ik help je bij ELKE stap en leg alles uit. 

En de stukjes die knip ik al op voorhand zodat jij met het leukste stuk kan beginnen, namelijk de kleurencombinatie van je riem samenstellen.


Eens je hebt beslist kan je beginnen stikken. Op het eind van de workshop ga jij naar huis met een mooi afgewerkte riem designed by Eva en made by you!Eva Schalckens / aan het werk in het atelier

Tussendoor geniet je van een heerlijke tas koffie of thee met iets lekkers.


Deze riem is het perfecte project om (terug) te starten met naaien. Er zitten geen speciale technieken in het maken van deze riem. Enkel rechtdoor stikken. Met heel veel goesting en wat geduld maak jij een prachtige riem voor jezelf of als cadeautje voor iemand die je dierbaar is.


Ik geef je natuurlijk ook tips hoe je je riem kan dragen en combineren. Het wordt gegarandeerd een super gezellige voormiddag.


Wacht niet te lang met inschrijven. Er zijn maar 6 plekjes beschikbaar!

Maak er een gezellig moment van samen met vriendinnen, of kom met je dochter/zoon en maak er een leuk quality time moment van.Ik hoop je snel te mogen verwelkomen in mijn atelier om samen mooie dingen te creëren.Liefs,


Eva


PS: ben je al met een groepje van 6? Stuur me een mailtje en we plannen een datum in.Nog eens alle praktische info op een rijtje:


Datum: zaterdag 13 april van 10u tot 13u


Locatie: Eva's atelier - Sinaaidorp 55 - 9112 Sinaai


Prijs: 67€ per persoon - materiaal, koffie/thee en iets lekkers inbegrepen


(Kies bij het afrekenen in de webshop voor de optie "afhalen bij Eva". Zo worden er geen verzendkosten aangerekend.)Zelf mee te brengen: naaimachine, spoel, naalden, klein schaartje.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page