top of page
Zoeken
  • info0618729

4 OUTFITS MET 1 RIEM

Wist je dat je met 1 extra accessoire, namelijk een Liverpool street riem, maar liefst minstens 4 outfits kan creëren met items die je zeker al in je kleerkast hebt hangen?

Ik laat het je hier zien.
Eva Schalckens / riem Liverpool Street op kimonojurk

De eerste outfit is een sobere jurk gecombineerd met de riem. De riem creëert wat taille en geeft extra kleur aan je outfit. Combineer dit met leuke schoenen en je bent helemaal klaar voor het werk of een dagje uit in de stad. Als het wat extra mag zijn bijvoorbeeld voor een avondje uit dan voeg je nog wat mooie juwelen toe en verwisselt je schoenen voor een elegantere versie.Eva Schalckens / riem Liverpool Street op plooirok


Look 2 is de riem gecombineerd op een rok en een witte blouse. Weer 2 items die bijna iedereen in de kast heeft hangen. Draag de rok en blouse om naar het werk te gaan en neem de riem mee om 's avonds toe te voegen aan je outfit als je nog op stap gaat.


Eva Schalckens / riem Liverpool Street op cardigan

Outfit nummer 3. Als het kouder wordt draag ik graag een lekker warme cardigan. Ik combineer die dan met de riem om hem mooi dicht te houden en wat extra cachet te geven aan mijn outfit. Perfect voor het werk of een dagje stad. Combineer met een stijlvolle broek en schoenen.Eva Schalckens / Riem Liverpool Street op cardigan en jeans


Eva Schalckens / riem Liverpool Street op blazer

In het weekend mag het al eens wat meer relaxed zijn. De riemen zijn ook perfect combineerbaar met een mooie jeans. Waarom niet eens een mooie pin of broche op je riem spelden om het net nog wat specialer of speelser te maken?

Ook leuk om een blazer mee te sluiten. De riem maakt je outfit helemaal compleet.


Je ziet dat er heel wat mogelijkheden zijn om zo'n riem te dragen. Wil je graag eerst eens testen of het wel iets voor jou is? Huur er dan eens een bij dressr. en probeer het uit.


Ben je overtuigd? Neem dan snel een kijkje in de webshop. Vind je niet direct de combinatie waar jij naar zoekt? Stuur me een mailtje (info@evaschalckens.be) en ik maak graag een riem naar jouw wens.
0 opmerkingen

Comments


bottom of page