top of page

WORKSHOPS

DESIGNED BY EVA MADE BY YOU

sfeerbeelden van de workshop riemen maken | Eva Schalckens

Met mijn workshops wil ik graag mijn passie voor het naaien en kleermaken doorgeven. Ik heb heel wat ervaring opgedaan tijdens de jaren dat ik maatwerk deed en leer zelf ook nog steeds bij.

Ik gaf ook 3 jaar les bij Syntra in de afdeling mode en kleermaken en vond het zeer fijn om mijn kennis te delen en de vooruitgang bij mijn cursisten te zien.

Een workshop is een gezellig moment samen met mede gepassioneerde naaisters. Leren van elkaar, verhalen delen, een koffie drinken en dat allemaal in mijn super gezellige werkruimte - of zoals Sigrid (deelnemer aan de eerste workshop) zegt - "onbetaalbaar advies van een echte ontwerper, mooie kwaliteitsstoffen, een stap-voor-stap uitleg en allemaal verpakt in een heel warm en huiselijk onthaal. Meer dan waard.  "

"Een unieke ervaring en zeker een aanrader.

“De rust en vriendelijkheid van Eva geeft je inspiratie en de samenstelling van de kleuren voor mijn riem onder haar begeleiding zorgde voor een brede glimlach.”

Peggy

Ben ik blij met het resultaat? Enof!  Zowaar, het past bij alles! Versatiel te dragen: links en rechts, eens draaien, maar ook gewoon binnenste-buiten. Een beetje chique, of net casual: de riem geeft het allemaal een tikje meer.

 

"De passie van Eva voor het naaien, het ontwerpen, en ja ook het couture- borduren drijft boven en werkt immens aanstekelijk." 

Sigrid

sfeerbeelden workshops | Eva Schalckens
bottom of page