THE CONCEPT

 Je bent het beu om te verdwijnen in de grijze massa van mensen die allemaal hetzelfde gekleed zijn, dezelfde trends volgen. Je vindt in de winkel geen kleding waar jij jezelf kan tonen en "eruit kan springen".  Je durft anders te zijn, maar kan nergens de juiste look vinden.
Je bent het beu om behandeld te worden als een nummer en zou maar wat graag eens willen dat er tijd gemaakt wordt speciaal voor jou. Je wil je op je gemak voelen, een kopje koffie drinken, geen rush, een huiselijke sfeer...
Je wil graag dat je kleren perfect passen en dat je je goed voelt in wat je draagt zodat jij je kan focussen op wat je werk, die belangrijke presentatie, dat feestje, die bruiloft...waar je absoluut wil stralen en zelfzeker zijn.
Je wil geen tijd meer verspillen in winkels waar niet naar je wordt geluisterd, waar alle kleedjes net dat tikje te kort blijken te zijn of waar je bij elke broek die je past water in je kelder hebt staan. Je wil zeker zijn dat je net datgene van je lichaam laat zien waar jij fier op bent en datgene verbergt dat je liever niet aan iedereen laat zien.
Je bent tenslotte uniek en dat verdient een uniek kledingstuk speciaal voor jou gemaakt.
Gun jezelf dat moment. Kom nu dat kopje koffie drinken (natuurlijk met dat lekkere koekje erbij)  en kies een outfit waarin je zal stralen  of het nu is om te gaan werken, voor een trouwfeest of een andere gelegenheid, ik maak tijd voor jou en samen maken we er iets moois van!

HOW DOES IT WORK?

Als je in alle rust wil kiezen en passen dan raad ik je aan om een afspraak te maken Bij een lekker kopje koffie leren we elkaar wat beter kennen en kan je me vertellen waar je naar op zoek bent.
We bekijken samen de collectie. Je kan zoveel en zo lang passen als je maar wil.
Je hebt je favoriete stuk(ken) gevonden? Yes! Dan gaan we samen kijken naar de beste stofkeuze en bespreken we eventuele aanpassingen.
Wil je bijvoorbeeld een minder diep decolleté of juist wel dieper? Moeten de mouwen langer, de pijpen korter enz. Ik sta open voor een aantal aanpassingen aan het model, maar het is niet de bedoeling dat heel het stuk wordt veranderd of dat we iets namaken van een foto. Ik ben tenslotte ontwerpster en geen naaister.
We maken een afspraak voor een eerste pasbeurt. 

TIMING

De eerste pasbeurt volgt meestal een 5-tal weken na onze afspraak. Soms kan het sneller zijn, dit hangt af van het model dat je hebt gekozen.
Er volgen zoveel pasbeurten als dat er nodig zijn.
Ik wil dat je naar huis gaat met een kledingstuk dat helemaal naar jouw wens is!
Als je dus komt voor een outfit voor een feest of gelijk welke andere gelegenheid, zorg dan dat je zeker 5 maanden op voorhand je afspraak maakt. Zo heb je nog wat tijd om na te denken of om nog eens terug te komen met een vriendin of je mama voor een tweede opinie!

Ja ik wil stralen! 
Ik maak nu mijn afspraak!