Bij Eva Schalckens draait alles om persoonlijke aanpak en beleving.

 

Na ontvangst in de sfeervolle en huiselijke showroom kan je op je gemak door de rekken snuisteren waar de hele collectie hangt. Ik geef met plezier advies en uitleg.

 

Wanneer je je favoriete model hebt gevonden, kiezen we samen in welke stof en kleur we het gaan maken en neem ik je maten op. Nadien volgt een eerste, tweede, en soms derde pasbeurt. Alles wat nodig is om het perfecte kledingstuk te creëren.

 

Aan het eind van de rit ga je naar huis met een kledingstuk waar je jarenlang geniet van hebt. Voor reparaties en aanpassingen achteraf kan je natuurlijk ook altijd bij mij terecht.

Web (5 of 15).jpg
Web (14 of 15).jpg
Versie2 (14).jpg

Elk stuk van deze collectie heeft een Londens metrostation als naam, te danken aan de tijd dat Eva zelf in Engeland woonde en werkte. Ideaal voor de vrouwen die op zoek zijn naar een stijlvolle, tijdloze garderobe om elk moment van de dag te stralen.

Web (6 of 15).jpg
Versie2 (21).jpg

Zowel feestjurken als stuks uit de 'Ready to Wear' collectie die je kan pimpen en perfect kan dragen voor een meer feestelijke look. Door ze steeds anders te combineren kan je voor elke dag een andere look creëren.

Web (9 of 15).jpg
32.jpg

In deze collectie vind je een aantal items die je outfit tot een hoger niveau tillen en je look compleet maken. Gemaakt uit de restjes stof die overblijven nadat een volledige look gecreëerd is. Ook perfect als cadeau te geven via een originele cadeaubon gemaakt uit een restje van stof.

 
 
 

Getuigenissen

Kim Peeters

"Eva maakt heel mooie, tijdloze stukken. Doordat je zelf de stof kan kiezen en alles perfect op 
maat wordt gemaakt, heb je een bijna uniek stuk. Echt zijn geld waard! Ik ben heel tevreden met 
mijn kleedje en draag het met veel plezier. Dankjewel voor de snelle en correcte service!"

"Heel vriendelijke, gepassioneerde dame. Staat klaar voor al je vestimentaire wensen. 
Handgemaakt in België, goede werkomstandigheden, geen overproductie.” 

"Mijn feesttopje is precies op maat gemaakt. Eva werkt heel gedetailleerd en alles klopt tot in de puntjes. Eva werkt 100% eerlijk en is bovendien heel hartelijk en super klantvriendelijk. Alle succes verder Eva!"

Caro Peirs

Machteld Goddeeris

EVA-Golfjes-website (2)-01.png
EVA-Golfjes-website (2)-01.png
EVA-Golfjes-website (2)-01.png