top of page
Zoeken

Het einde van een zomer die nooit echt zomer is geweest...

Gisteren had ik niet de energie om nog een nieuwsbrief te schrijven, vandaar dat deze mail pas vandaag in je mailbox belandt.


Zaterdag vierden we bij ons thuis met de familie de 50ste verjaardag van mijn man, Michaël. Een super leuke namiddag met zelfs duiken in de zwemvijver ook al was de temperatuur niet echt om over naar huis te schrijven.


Maar feesten en organiseren eist meestal zijn tol en de dag erna is het energiepeil toch wel een pak lager. We besloten om het rustig aan te doen en nog wat na te genieten. Een beetje sporten en ervan profiteren dat de jongens niet thuis waren in de namiddag om even wat rond te kuieren in Gent , een koffietje drinken en 's avonds de restjes opeten en in de zetel wat tv kijken. Meer moest het gisteren niet zijn...


Maar vandaag vliegen we er weer met volle energie tegenaan.


Aan het begin van de maand genoten we van een deugddoende vakantie in Duitsland. Wat is het toch leuk om een andere taal rond je te horen, nieuw eten uit te proberen, nieuwe plekken te ontdekken. We hebben er dubbel van genoten dit jaar.Eens terug thuis kwamen we al snel in de mood voor de jaarlijks zeskamp met onze straat. De hele week oefenen en dan op zaterdag voor echt.

Als je het filmpje bekijkt, lijkt het alsof het de hele avond stralend weer was. Het begon inderdaad met een stralende hemel, maar na een half uur werd dit al gauw een zondvloed. Dit kon echter onze pret niet bederven. We streden dapper voort en eindigden op de derde plek.

Wie goed kijkt kan mezelf in actie zien.


Ik kreeg ook weer leuke reacties op onze ploeg t-shirts die ik maakte. Toch fijn om te horen dat ze in de smaak vallen. Met oude t-shirts van de Kringwinkel maakte ik nieuwe. Elke t-shirt is uniek en we vallen als ploeg echt wel op.DE HERFST KOMT ERAAN...


Het lijkt alsof we niet echt een zomer hebben gehad en we hopen stiekem op toch nog een paar heerlijk warme weken in september.


Maar de herfst komt er echt wel aan en het begint dus stilaan tijd te worden om eens te snuisteren tussen je winterkleren en eens te kijken of er nog iets ontbreekt. Misschien is het tijd om te investeren in een nieuwe jas of ontbreekt er nog een trui in een kleur die bij je andere kleren past?


Ik help je graag verder bij het aanvullen van jouw garderobe, zodat je stijlvol de koudere dagen kan trotseren.


Of wie weet heb je wel een uitgesteld trouw- of communiefeest? Ook bij het kiezen van een feestelijke outfit help ik je graag.


Kom gerust vrijblijvend eens kijken in de showroom.


Klik hier om je afspraak in te plannen.
De foto's kunnen je misschien al wat inspiratie geven of neem eens een kijkje op de website om de hele collectie te bekijken.Tot volgende week!


Veel liefs,

Eva

0 opmerkingen
bottom of page