top of page
Zoeken

EVA Schalckens en Ramona C knitwear - a perfect match

Geen beter moment om lekker zacht en comfortabel breigoed in de kijker te zetten dan deze druilerige zondag.


Zoals beloofd vorige week krijg je vandaag wat foto's van het mooie breigoed dat ik uitkoos bij Ramona C uit Belsele.


Ik koos voor vier tijdloze kleuren - nachtblauw, zwart, mid groen en bordeaux. Uiteraard kunnen alle stuks in alle kleuren gemaakt worden.


Als eerste is de zwarte pull met opstaand kraagje aan de beurt.

Als je je mijn nieuwsbrief van vorige week nog herinnert dan is nu het ideale moment om breigoed te combineren met je zomerkleren.

Op deze foto's alvast wat inspiratie. De pull is perfect in combinatie met een mooie zwierige zomerrok en lange laarzen of korte enkellaarsjes.


Deze rok met bloemen maakte ik deze zomer voor mezelf uit een paar coupons die ik vond in de stoffenwinkel. Toen ik thuis kwam was ik er al niet meer zo zeker van van dat stofje, maar uiteindelijk kan ik het perfect integreren in mijn keerkast. Ik heb hem niet zo heel veel gedragen tijdens de zomer, maar met deze trui erop en met die hoge laarzen (die ik nu ik erbij stil sta al 20 jaar heb!) ga ik er nog veel plezier van hebben de volgende maanden.

Nummer twee is dit mooie bomber style gilet in een super mooie kleur mid groen. Deze kleur kan je echt met veel combineren en fleurt instant wat donkerdere basisstukken op. Ik draag hier op de foto de gilet in combinatie met de korte versie van de wijde broek Victoria en de top Regent Street.Nummer 3 is een praktisch mouwloos vestje. Ideaal als je een extra laagje warmte wil maar toch nog veel bewegingsvrijheid wil voor je armen. Dit is ook een ideale combinatie over een stuk dat speciale mouwen heeft. Je hebt wel de extra warmte, maar je blijft toch je mooie mouwen zien -zoals hier bij de jumpsuit.
En tot slot kan een lange vest ook zeker niet ontbreken. Ik koos voor deze een mooie bordeaux kleur. Maar zoals gezegd aan het begin van deze mail, je kan deze uiteraard ook in de andere 3 kleuren kiezen.


Heel mooi op een lange wijde broek, maar ook perfect op een jurk. In combinatie met een mooie sjaal kan je deze vest ook perfect als vervanging van een jas dragen.
Dit waren ze dan alle 4 de nieuwe aanwinsten bij de collectie. Mooi he?


Mijn excuses voor de wat onscherpe foto's - het was een donkere dag gisteren dus het licht zat al niet mee en mijn telefoon is al net iets teveel op de grond gevallen waardoor de camera wat beschadigd is. Het ligt dus zeker niet aan gelenheidsfotograaf Julien - die heeft zeker zijn best gedaan (na wat aandringen en ter vervanging van papa die moest werken!)


In het echt zijn ze natuurlijk nog veel mooier. Kom je graag eens kijken, kiezen en passen?


Maak dan snel een afspraak. Zonder masker en met een lekker tasje koffie. Ik kijk er naar uit je te ontvangen!
0 opmerkingen
bottom of page