Zoeken

De nieuwe tassen zijn er! Bestel je unieke cadeau tijdig voor de kerstdagen.

Elke week een nieuwsbrief schrijven, het blijft een uitdaging. Het ontbrak me de laatste weken aan inspiratie en er was veel werk te doen, waardoor die nieuwsbrief even plek moest maken voor andere dingen.


Maar vandaag toch eentje en dan wel eentje met super tof nieuws!


De nieuwe versie van de handtassen is eindelijk klaar om aan het grote publiek te tonen.


De bezoekers die langs kwamen tijdens de Dag van de Ambachten vorige zondag konden ze al in primeur bewonderen. En ook de enthousiaste groep dames van Markant Belsele die maandag op bezoek kwam hebben ze al goedgekeurd.3 FORMATEN - 2 KLEUREN HANDVATTEN


De tassen zijn verkrijgbaar in 3 formaten - large, medium en small. Elke tas heeft binnenin handige opbergvakjes voor je telefoon, bril...en ook een gesp om je sleutels aan vast te maken zodat je die snel terugvindt en niet elke keer moet gaan zoeken ergens tussen al je andere spullen.


De handvatten zijn uit leer en komen in 2 kleuren - cognac en grijs.

Stel zelf je unieke tas samen


Ik maak de tassen uit resten stof. Je kan zelf een unieke combinatie samenstellen en kiezen welke kleur handvatten je wil.


Kom in alle veiligheid langs in de showroom op afspraak. Of maak een online afspraak en dan kan ik je via de computer alle opties laten zien.

KERSTSHOPPING - bestel tijdig je cadeau


Shop dit jaar lokaal en in alle veiligheid. In de showroom vind je tal van leuke cadeau's.


Ook de kerstballen zijn nog steeds verkrijgbaar.


Wil je graag iets speciaals laten maken? Wacht dan niet te lang. Een uniek en handgemaakt cadeau wordt met veel liefde en geduld gemaakt. Dat vraagt de nodige tijd. Wil je je cadeau nog graag op tijd onder de kerstboom? Bestel dan liefst voor 6 december.


Wist je al dat je nu ook kan betalen met je KadoHbon van de stad Sint-Niklaas?


KERSTSHOPPEN KAN OOK BIJ...


Woon je meer in de buurt van Leuven? Ga dan eens langs bij Ma Reine et Moi voor je kerstshopping. Je vindt daar een reeks ceintuurs en stola's van mij. Heel fijn om cadeau te geven. Je vindt er trouwens ook nog heel wat leuke spullen van andere Belgische ontwerpers.


Of woon je dichter bij Mechelen? Spring dan eens binnen bij Boutique Bysonder. Daar kan je terecht voor tassen, sjaals en kerstballen. Maar ook voor tal van andere leuke cadeautjes.©Tom van den Eynde


En vergeet niet


BUY LESS, CHOOSE WELL AND MAKE IT LAST! (Vivienne Westwood)Veel liefs en tot volgende week!


Eva0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven