top of page
Zoeken

Dag van de Ambachten en Boutique Bysonder

Wat heeft die week herfstvakantie deugd gedaan!


Alles in mijn lichaam en geest gaf aan dat het hoog tijd was voor wat vertragen. Ik had allerhande zaken op de planning staan, maar het ging even niet meer zo goed. Rustig aan doen dus en tijd voor familie en gezin.


En het deed deugd. Ik ben weer helemaal opgeladen om er terug in te vliegen.


Maandag trakteerden opa en oma de hele familie op een leuke uitstap naar Genk. We bezochten het domein van Koen Van Mechelen, La Biomista en gingen daarna naar C-mine. Topdag!


Woensdag en donderdag trokken we er met ons gezin op uit naar Spa. Relaxen in de thermen, lekker gaan eten, een prachtige wandeling toen het droog was en wegens te veel regen gaan shoppen voor de jongens in Luik op de terugweg.

Just what I needed.

 

BOUTIQUE BYSONDER


Maar nu, back to work.

Want tussen het relaxen door ging ik kennismaken met Amber, de oprichtster van BOUTIQUE BYSONDER in Mechelen en de andere deelnemers.

Tijdens de maanden november en december kan je daar mijn kerstballen kopen en ook shoppers en sjaals.

Als je in de buurt van Mechelen bent, ga dan zeker eens langs in de Adegemstraat 102. Je vindt er super leuke en duurzame spullen.

Dé place to be voor je kerstaankopen!
 

DAG VAN DE AMBACHTEN


Op zondag 21 november doe ik mee aan de Dag van de Ambachten. De deuren van mijn showroom en atelier staan die dag open voor iedereen die een kijkje wil komen nemen. Kom kijken hoe een kledingstuk tot stand komt van schets tot afgewerkt product.


Van harte welkom tussen 11u en 17u.


Kijk zeker eens op de website naar de andere deelnemers. Zo kan je misschien een leuke route uitstippelen om een aantal ambachten te combineren. Mijn leerkracht van haute couture borduren doet ook mee. Je kan haar atelier (Borduuratelier KD) vinden in Dendermonde.
Ik wens je nog een fijne zondag toe!


Liefs,

Eva

0 opmerkingen
bottom of page