top of page
Zoeken

Collectie Ready To Wear

Alles wat Engels is en Londen ademt, daar heb ik mijn hart aan verloren. De architectuur van de moderne gebouwen in Londen, etalages in de grote winkels, de mensen op straat, de musea, de schaapjes in de Engelse countryside… wat een bron aan inspiratie.


Hier kan ik eindeloos mee verder. Ik heb er dan ook voor gekozen om elk stuk uit de collectie te vernoemen naar een Londens metrostation.


Maar het is toch vooral de architectuur die de look van mijn ontwerpen bepaalt. Het lijnenspel in gebouwen, daar kan je zoveel mee. Geometrische vormen zijn dan ook een rode draad in mijn kleding.


Zelf een geboren city girl zie ik mezelf echt wel flaneren in de stad in deze kledingstukken. Ze zijn ontworpen en gemaakt om zowel elke dag te dragen of te combineren met een accessoire of ander kledingstuk om uit te gaan ’s avonds of voor een specialere gelegenheid.De collectie is onderverdeeld in 3 thema’s.

In de Ready to wear collectie vind je alle basisstukken die je nodig hebt om een tijdloze garderobe uit te bouwen.


Alle stukken zijn onderling combineerbaar en je creëert zelf je eigen look al naargelang welke stoffen je kiest om ze in te laten maken. De meeste stuks kunnen zowel gemaakt worden in meer winterse stoffen alsook zomerstoffen.


Maak een afspraak om vrijblijvend eens te komen kijken. Ik help je met veel plezier verder om jouw duurzame en tijdloze kleerkast samen te stellen.


“Geometry is the thread in my whole collection."


0 opmerkingen
bottom of page