top of page
Zoeken

Collectie Let's Party

In deze collectie zitten bijna allemaal dezelfde stukken als in de Ready to wear collectie. Maar als je het stuk laat maken in een meer feestelijke stof kan je er zo mee naar elk feest en wordt het een echte party outfit.


Less is more is mijn visie. Keep it simple. Je hoeft geen onnodige frulletjes en franjes toe te voegen aan een jurk om er iets feestelijk van te maken. Met een elegante en sobere outfit, met de juiste accessoires, kan je overal naartoe.


En het voordeel is dat je dan achteraf ook nog heel veel draagplezier hebt van je stukken die je dan weer op andere manieren combineert. Alle stukken uit de collectie zijn ook zo ontworpen dat je ze ook na het feest nog veel kan verder dragen – apart of in combinatie met stukken uit de ready to wear collectie of je eigen kleerkast.


Ben je op zoek naar een echte speciale jurk of outfit voor bijvoorbeeld een suite of trouw?


In mijn showroom hangen ook nog een heel aantal stuks die echte feestjurken zijn, maar die toch ook weer sober zijn en daardoor ook perfect draagbaar zijn na het feest voor vele andere gelegenheden.


Maak een afspraak om vrijblijvend eens te komen kijken. Ik help je met veel plezier verder om jouw duurzame en tijdloze kleerkast samen te stellen.


“Less is more, is my vision."


1 opmerking
bottom of page