top of page
Zoeken

Collectie Finishing Touch

Een outfit is pas echt helemaal af met de juiste accessoires. Een mooie sjaal of een ceintuur kunnen een outfit een heel andere look geven. Je hoeft niet elke keer het warm water uit te vinden en een hele nieuwe outfit te kopen voor een bepaalde gelegenheid.Met een slim uitgedachte kleerkast en de juiste bijpassende accessoires kan je eindeloos combineren en outfits samenstellen voor elke gelegenheid.

Met resten stof die gebruikt werden om andere of jouw kledingstuk te maken kan ik perfect een bijpassende ceintuur maken of een mooie sjaal om het geheel af te werken. Die accessoires kan je op hun beurt ook weer op andere manieren dragen bijvoorbeeld op een jeans met t-shirt om dit wat meer fashion gehalte geven.

Ook de ceinturen van Kaat De Hooghe zijn een perfect aanvulling op een tijdloze garderobe. Ze passen perfect op de cape Notting Hill, maar de riem kan je ook eens dragen op een broek, rok of jurk.

Ook het breiwerk van Ramona C uit Belsele kan je outfit een mooie finishing touch geven. Je kan een gilet of trui bestellen in een kleur die perfect past bij jouw outfit. Ook de lengte van de mouwen kan aangepast worden op vraag zodat je een item hebt dat 100% goed zit en waardoor je het ook zeker veel gaat dragen.

Maak een afspraak om vrijblijvend eens te komen kijken. Ik help je met veel plezier verder om jouw duurzame en tijdloze kleerkast samen te stellen.


“A finishing touch can take your outfit to the next level."


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page