top of page

In 8 stappen naar een tijdloze garderobe

In dit GRATIS e-book geef ik je tips hoe je een tijdloze en duurzame garderobe uitbouwt die volledig bij jou past. Volg deze 8 stappen en je weet perfect wat je allemaal nodig hebt en waar je op moet letten als je gaat shoppen. 

Een kleerkast die echt bij jou past

Zou het niet zalig zijn als je geen uren meer hoeft te verspillen aan een outfit zoeken 's morgens, maar als je een kleerkast hebt gevuld met kwalitatieve, tijdloze stukken die je onderling op talloze manieren kan combineren en die echt bij jou passen?

Op weg naar een tijdloze garderobe

Met dit e-book help ik je graag op weg naar een tijdloze kleerkast die reflecteert wie je echt bent. In 8 stappen bouwen we op een goede manier je tijdloze basisgarderobe uit die perfect aansluit bij jouw eigen, unieke stijl.

Gedaan met FAST FASHION

Het moment is aangebroken om die "fast fashion" achter je te laten en volop te gaan voor "slow fashion". Je eigen, persoonlijke stijl ontwikkelen, los van de trends, waar je zelf blij van wordt en waar je je elke dag zelfzeker en goed in voelt.

Als SLOW FASHION maker inspireer ik je graag hoe je een functionele en tijdloze garderobe uitbouwt en spoor ik je aan om bewuster te kopen en om te gaan met je kleding.

Vul het formulier in en ga vandaag nog aan de slag. 

Coverafbeelding e-book Eva Schalckens
binnenkant e-book Eva Schalckens

Laat maar komen die tips!

Bedankt! Check snel je inbox om direct van start te gaan met het uitbouwen van die tijdloze garderobe.

  • Pinterest
  • Facebook
  • Instagram
bottom of page